14 candidaţi la prezidenţiale; campania începe vineri

alegeri

Campania electorală pentru alegerile prezidenţiale începe vineri, cei 14 candidaţi înscrişi în cursa pentru Cotroceni având la dispoziţie 30 de zile pentru a convinge alegătorii să-i voteze.

Campania electorală începe cu 30 de zile înainte de data alegerilor şi se încheie cu o zi înainte de data alegerilor.

Primul tur al alegerilor prezidenţiale va fi pe 2 noiembrie, iar cel de-al doilea se va desfăşura pe 16 noiembrie.

În cursa electorală pentru Cotroceni au intrat Victor Ponta (PSD-UNPR-PC), Klaus Iohannis (Alianţa Creştin-Liberală), Elena Udrea (Partidul Mişcarea Populară), Kelemen Hunor (Uniunea Democrată Maghiară din România), Dan Diaconescu (Partidul Poporului – Dan Diaconescu), Constantin Rotaru (Partidul Alianţa Socialistă), Corneliu Vadim Tudor (Partidul România Mare), William Brînză (Partidul Ecologist Român), Mirel Mircea Amariţei (Prodemo) şi Szilagyi Zsolt (Partidul Popular Maghiar din Transilvania) şi patru independenţi: Teodor Meleşcanu, Călin Popescu-Tăriceanu, Monica Macovei şi Gheorghe Funar.

La nivelul judeţului Dâmboviţa, PSD, ACL şi PMP au structuri de partid active care îşi susţin candidaţii.

PPDD şi PRM, la nivelul judeţului, nu susţin conferinţe de presă, astfel nu au făcut publică activitatea politică. În cazul PLR, care îl susţine pe Călin Popescu Tăriceanu, există, în Dâmboviţa, un grup de iniţiativă, care însă nu a făcut nicio informare publică asupra activităţii pe care o desfăşoară.2 Comentarii

  1. Avatar
    Marius octombrie 07, 2014

    Udrea este un politician extrem de popular, spre deosebire de Victor Ponta . Diferența este fundamentală din acest punct de vedere pentru că Elena Udrea este un politician curajos, Victor Ponta este un politician fricos . Nu l-am văzut printre români decât printre cei aduși pe stadion pentru a-l aplauda”,. ELENA UDREA PRESEDINTE !!!!!

  2. Avatar
    Mitu octombrie 09, 2014

    Este un lucru cunoscut deja și vom insista pe acest fapt, pentru că diferența între Elena Udrea și Victor Ponta, de exemplu Elena Udrea nu are niciun complex în a merge peste tot și a discuta cu românii, a participat la foarte multe evenimente în ultima lună și ultimii ani, Elena Udrea este un politician extrem de popular, spre deosebire de Victor Ponta. Diferența este fundamentală din acest punct de vedere pentru că Elena Udrea este un politician curajos, Victor Ponta este un politician fricos . Nu l-am văzut printre români decât printre cei aduși pe stadion pentru a-l aplauda

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!