A demarat procedura de expropriere pentru lărgirea la patru benzi a DN 7 Bâldana-Titu

A demarat procedura de expropriere pentru lărgirea la patru benzi a DN 7 Bâldana-Titu

Guvernul a demarat procedura de expropriere în vedera lărgirii la patru benzi a DN 7 Bâldana – Titu, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

”Guvernul a aprobat o procedură privind declanşarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrărilor de utilitate publică de interes naţional: lărgire la patru benzi DN 7 Bâldana-Titu kilometrul 30+950 – kilometrul 52+350. Sumele estimate de expropriator, aferente despăgubirilor, sunt în cuantum de 1,2 milioane de lei şi sunt alocate de la bugetul de stat”, a precizat Ţuţuianu.

Conform acestuia, dacă nu vor fi depuse contestaţii, lucrările ar putea începe la sfârşitul acestui an.

Lărgirea la patru benzi a DN 7 Bâldana – Titu va asigura, spune Ţuţuianu, dezvoltarea zonei de sud a judeţului Dâmboviţa.

În luna aprilie, deputatul PSD din colegiul Titu, Ionuţ Săvoiu, anunţa că valoarea estimatǎ fără TVA a lucrărilor de extindere la patru benzi a DN 7 Bâldana- Titu este de 208 milioane de lei. Totodată Săvoiu este parlamentarul de Dâmboviţa care a făcut demersuri la Ministerul Transporturilor pentru acest proiect.

Lărgirea la patru benzi a DN 7 Bâldana-Titu vine şi în întâmpinarea solicitărilor celor de la Centrul Renault Titu, care au făcut demersuri în acest sens.Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!