Adrian Chiţescu (preşedinte PMP Dâmboviţa) a demisionat din funcţia de consilier judeţean

chitescu dbPreşedintele Partidului Mişcarea Populară (PMP) Dâmboviţa, Adrian Chiţescu, a demisionat din funcţia de consilier judeţean, ca urmare a plecării din PDL, partid pe listele căruia a candidat.

Conform legii, Chiţescu îşi pierde funcţia odată cu plecarea din PDL.

”Astazi, 31 octombrie 2013, presedintele Partidului Mişcarea Populară Dâmboviţa, avocat Adrian Chiţescu, şi-a înaintat oficial demisia din funcţia de consilier judeţean din cadrul Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Renunţarea la calitatea de consilier judeţean reprezintă un gest de normalitate şi decenţă, arată faptul că liderul PMP Dâmboviţa nu urmăreşte în calitatea sa de politician obţinerea unor funcţii sau demnităţi publice, ci continuarea activităţii politice în cadrul unei construcţii noi, moderne, de centru-dreapta, un altfel de partid, care îşi propune o altă cultura politică, o alternativă la actuala lipsă de viziune din spaţiul politic”, se arată în comunicatul PMP Dâmboviţa.

Adrian Chiţescu a fost desemnat pe 16 septembrie coordonator al filialei Dâmboviţa a Partidului Mişcarea Populară (PMP). Decizia a fost luată în şedinţa Comitetului de Iniţiativă Naţională al Partidului Mișcarea Populară.

error: Conţinut protejat !!