Adrian Ţuţuianu candidează la funcţia de vicepreşedinte PSD; vezi cine îl susţine în ţară

Adrian Ţuţuianu candidează la funcţia de vicepreşedinte PSD; vezi cine îl susţine în ţară

UPDATE 12 octombrie Adrian Ţuţuianu a anunţat că are susţinerea organizaţiilor Braşov, Prahova, Giurgiu, Caraş-Severin şi Sibiu, precum şi pe cea de bază, Dâmboviţa.

”Cel mai probabil îmi voi depune candidatura, oficial, joi”, a mai spus Ţuţuianu.

Liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu (preşedinte al consiliului judeţean) va candida în partid pentru un post de vicepreşedinte la nivel naţional.

”Eu candidez la funcţia de vicepreşedinte al PSD, am obţinut deja două recomandări până acum, în afara celei de bază. Pentru a candida e nevoie de recomandarea organizaţiei de bază şi a încă unei organizaţii din ţară. Până astăzi am confirmat că primesc recomandarea de la organizaţiile Braşov şi Prahova, am scris colegilor mei şi o să văd cine mai susţine o astfel de candidatură”, a spus Ţuţuianu, joi seara, la ColumnaTV, la emisiunea ”Faţă în faţă”, moderată de Anda Ştefan.

Preşedintele PSD Dâmboviţa a precizat, pentru stiriDB, că în cursul zilei de vineri a primit şi recomandare de la organizaţia PSD Caraş-Severin.

Deci acesta are, până acum, recomandare de la patru organizaţii judeţene de partid: Dâmboviţa, Prahova, Braşov şi Caraş-Severin.

”Am pornit de jos, ştiu şi cum se pune un afiş, am fost şi purtător de cuvânt, am fost şef de campanie la primarul de Târgovişte, am fost secretar executiv, vicepreşedinte, preşedinte executiv, preşedinte”, a mai spus Adrian Ţuţuianu în emisiunea TV.

Congresul extraordinar al PSD va avea loc pe 18 octombrie, for în care se va alege conducerea partidului. Excepţie face funcţia de preşedinte, care va fi validată cu o săptămână înainte în cadrul unor alegeri interne.

Adrian Ţuţuianu s-a referit, la emisiunea TV, şi la alegerile interne din PSD care vor avea loc duminică, 11 octombrie 2015. La şefia partidului candidează Liviu Dragnea.

Dâmboviţa PSD are, conform declaraţiilor preşedintelui organizaţiei, 31.254 de membri care sunt aşteptaţi la vot.

”Este un exerciţiu de democraţie internă. Avem pregătită logistica, am pregătit secţiile de votare (…). Cred că PSD Dâmboviţa se va reconfirma ca una dintre organizaţiile puternice ale partidului, cu potenţial major de câştigare a alegerilor în 2016”, a spus Ţuţuianu.

Acesta a făcut precizări şi despre candidatura unică de la conducerea PSD.

”Este total greşită teza susţinută de unii că dacă e un singur candidat nu e democraţie, pe de o parte pentru că noi am stabilit nişte reguli şi cine nu le-a îndeplinit nu a putut candida, că aşa e normal. Nu poate oricine să vină să poată candida doar pentru că vrea, că ar fi diluat mesajul politic”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

error: Conţinut protejat !!