Adrian Ţuţuianu: Municipiul Târgovişte este necondus (audio)

Adrian Ţuţuianu: Municipiul Târgovişte este necondus (audio)

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a spus, miercuri, la dezbaterea strategiei de dezvoltare a judeţului că municipiul Târgovişte este necondus.

Ţuţuianu, care este şi preşedinte al PSD Dâmboviţa, a adăugat ”inclusiv politic va trebui să gândim ce avem de făcut”.

”Fac o afirmaţie, am mai făcut-o, o fac şi astăzi: municipiul Târgovişte este, la momentul ăsta, necondus. Va trebui să gândim foarte serios, inclusiv politic ce avem de făcut ca acest municipiu să fie condus”, a afirmat Ţuţuianu.

Declaraţia a fost făcută în contextul în care se vorbea de faptul că municipiul Târgovişte nu are finalizată strategia de dezvoltare, astfel că în strategia judeţului nu au putut fi preluate de acolo direcţii de dezvoltare.

La Târgovişte, după ce Gabriel Boriga şi-a pierdut anul trecut mandatul, primar interimar este viceprimarul Ciprian Prisăcaru (PNL). Celălalt post de viceprimar este ocupat de Cristian Stan (PSD), iar administrator public este Gabriel Cioacă. În Consiliul Local Târgovişte niciun partid nu are majoritate.1 Comentariu

  1. Avatar
    Enache Lucian ianuarie 31, 2015

    Daca municipiul Targoviste este necondus e pentru ca guvernul Ponta nu respecta legea si nu organizeaza alegeri pentru functia de primar la Targoviste. Pe de alta parte domnul presedinte Tutuianu ar trebui sa stie ca strategia Judetului se transpune prin strategiile UAT si nu invers. Speram ca firma care trebuie sa intocmeasca PATJ-ul chiar sa-l si intocmeasca si sa contina si un capitol de concluzii la strategie in dezvoltarea Judetului ( platita separat – lucru nespecificat in caietul de sarcini de scoatere la licitatie a PATJ-ulu Dambovita) . Poate Domnul presedinte nu stie cati bani s-au cheltuit din 2006 pana azi pentru realizarea PUG-ului Targoviste de firmele de „casa” ale PSD-ului fara ca sa se finalizeze macar cu un aviz. Consiliul local a trebuit sa mai cheltuiasca 300000 lei din taxele locale si sa scoata din nou la licitatie PUG-ul Targoviste. Intre timp firmele „famigliei ” socialiste adjudeca PUG -urile din judet cu sau fara licitatie ca de, noi suntem la ” butoane”. Iar cand scapa vreunul, vezi PUG Voinesti „cerberii” din comisia tehnica ( concurenti cu interese patrimoniale evidente ) fac tot felul de afirmatii pe langa lege. E pacat ca aceste sedinte nu se inregistreaza audio pentru ca procesul verbal al sedintelor de avizare ar fi o buna proba de actiune in instanta pentru abuz in serviciu.

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Conţinut protejat !!