Adrian Ţuţuianu: Om de trust de presă, găsit furând apă, îmi dă lecţii pe la televizor (audio)

Adrian Ţuţuianu: Om de trust de presă, găsit furând apă, îmi dă lecţii pe la televizor (audio)

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a declarat, vineri, că un om de presă, ”mare șef de trust de presă”, a fost găsit furând apă.

”Un om de presă, mare șef de trust de presă, care a fost găsit furând apă, şi îmi dă lecţii pe la televizor şi când mai face o dată o să dau publicităţii toate documentele şi fac şi plângere penală pentru furt”, a spus Ţuţuianu.

”E aici dosarul”, a arătat acesta.
tutuianu-dosarÎntrebat despre cine este vorba şi dacă nu tăinuieşte numele acestuia, Adrian Ţuţuianu a replicat ”nu e nicio tăinuire pentru că lucrurile astea sunt consemnate de documente”.

Declaraţia vine în contextul în care în presă au apărut mai multe comentarii legate de Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa. Cel mai recent scandal în care este implicată compania are legătură cu descoperirea a zeci de contoare de apă desigilate sau puse invers pentru a micşora consumul real la scări de bloc de la Titu.

Contoarele au fost descoperite la un control al companiei de apă, iar instituţiei i se reproşează, în principal, că nu a comunicat incidentul decât la o lună, după ce a fost descoperit de presă, precum şi modul în care acţionează după ce a găsit neregula.1 Comentariu

  1. Avatar
    Bogdana Mihai mai 22, 2015

    Pai cint tot spun ca acest oras este un oras plin de hoti ,corupti,pilosi si mai ales tigani nu ma aude nimeni.Eu tare asi vrea sa merg cu presa la spt jud sa dau un concurs ,si apoi mai vorbim ca toate posturile de as medical sunt vandute cu 4000 de euro si nimeni nu face nimic asa ca nu ma mira ca tutuianu fura apa, aia e asa ca sa prinda puteri sa imparta banii.si nu numai la spital se fac magariii peste tot, pacat avem un orasi frumos dar putred de lepre si corupti si ca sa ii punem capac pe cine aem primar ?????vai doamne.fara cuvinte……….

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Conţinut protejat !!