Adrian Ţuţuianu (preşedinte CJ Dâmboviţa): O să fac publică lista cu primarii care s-au „scutit” de la taxa de habitat

gunoiPreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a anunţat, într-o conferinţă de presă, că va face publică lista cu primarii din judeţ care s-au „scutit” nejustificat la plata taxei de habitat.

”Într-o zi o să îmi sară mie muştarul şi o să vă dau lista cu toţi primarii care nu au plătit niciodată taxă de habitat, cu neamurile lor şi cu salariaţii din primării”, a spus Ţuţuianu.

Solicitat de jurnalişti să dea la conferinţă lista cu aceşti primari, preşedintele CJ Dâmboviţa a explicat amânarea: ”fiindcă nu o am completă şi când o să o dau, o dau cu totul”.

Ţuţuianu spune că s-a făcut o verificare în cadrul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) cu privire la scutirile de la plata taxei de habitat.

”Ce am făcut la ADI salubritate? Am luat listele de scutiţi şi i-am verificat, cu documente. Şi jumătate dintre cei care erau scutiţi nu mai sunt scutiţi, plătesc fie jumătate, fie integral. Este grav, asta e realitatea”, a mai spus Ţuţuianu.

Acesta a anunţat că taxa de habitat va rămâne şi în 2014 la cuantumul de 16 lei pe gospodărie, respectiv 9 lei în cazul celor care plătesc parţial.1 Comentariu

  1. Avatar
    bucurica gheorghita ianuarie 24, 2014

    taxele pentru habitat nu prea sunt corecte.uni platesc si alti nu.ori plateste toata lumea ori nimeni.

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!