Adrian Ţuţuianu: Victor Ponta înseamnă îngroparea sistemului Băsescu (video)

Adrian Ţuţuianu: Victor Ponta înseamnă îngroparea sistemului Băsescu (video)

Victor Ponta înseamnă îngroparea sistemului Băsescu, a declarat, vineri, la Conferinţa Judeţeană a PSD Dâmboviţa, preşedintele organizaţiei, Adrian Ţuţuianu.

”Îngroparea sistemului Băsescu, înseamnă Victor Ponta preşedinte! Alegerea pe care o avem de făcut nu este deloc complicată, îl avem pe preşedintele Victor Ponta, pe de o parte, şi sistemul toxic, creat şi patronat de Traian Băsescu, asemenea unei caracatiţe cu mai multe braţe. Pe această caracatiţă îl găsim pe Iohannis, o găsim pe Udrea, pe Monica Macovei. Acesta este alegerea, de fapt, între Victor Ponta şi Traian Băsescu, care încearcă să îşi perpetueze sistemul de la Putere prin cei trei de care am pomenit ceva mai devreme. Toţi trei înseamnă Traian Băsescu”, a spus Ţuţuianu.

Acesta a prezentat, în transmisia live realizată la Congresul Extraordinar al PSD de vineri, situaţia votului din regiunea Sud Muntenia: din cei 63.017 membri de partid, 62.831 au votat pentru desemnarea lui Victor Ponta candidat la prezidenţiale.

Organizaţia PSD Dâmboviţa şi-a propus să obţină, în turul doi al alegerilor prezidenţiale, 70% din voturi.

ipp

”Vă mai rog să ne mobilizăm şi la aceste alegeri, cum am făcut la ultimele, şi să reuşim să ne clasăm în primele cinci organizaţii PSD din ţară”, a spus, la conferinţa judeţeană, liderul PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Circa 4.000 de membri de partid au participat la Conferinţa judeţeană extraordinară a PSD Dâmboviţa, ce a avut loc la Sala Polivalentă din Târgovişte. Participanţii au avut pancarte, steaguri roşii cu sigla PSD şi au strigat ”Ponta preşedinte!”.

În deschiderea evenimentului au cântat Vlad Miriță și Adrian Cărăbășel (Hardton), acesta din urmă a ridicat sala în picioare cântând piesa „Noi vă spunem ADIO”

ipp1 Comentariu

  1. Avatar
    Marius octombrie 07, 2014

    Ambitiile lui Tutuianu si VICTOR VIOREL PONTA vizeaza doar propria lor persoana, nu au nimic de a face cu dambovitenii sau Romania. Auzim din povesti de demult, de oameni care au luptat pentru altii, au avut vise marete pentru poporul si tara lor, sa nu-l confundam pe PONTA cu vreunul din ei, departe de el asemenea ganduri. Ca Premier VICTOR VIOREL PONTA nu a construit nimic, dimpotriva, sub bagHeta lui economia se prabuseste, si economia este oglinda oricarui Guvern. VICTOR VIOREL PONTA = Jenantul Agent 000.

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!