ALDE Dâmboviţa: Cât mai stăm în casă? Iau autorităţile şi alte măsuri?

ALDE Dâmboviţa: Cât mai stăm în casă? Iau autorităţile şi alte măsuri?

ALDE Dâmboviţa acuză guvernanţii că nu iau măsurile necesare pentru combaterea răspândirii noului coronavirus, doar îndemnul de a sta în casă nefiind suficient.

COMUNICAT DE PRESĂ

Să stăm în casă?!

Singura soluție găsită de autoritățile „competente” este să stăm în casă pentru a preveni răspândirea SARS-CoV-2. Suntem cetățeni responsabili, stăm în casă, dar cât să o mai ținem așa?

Să stăm în casă până locurile noastre de muncă vor dispărea, iar șomajul va atinge cote fără precedent?

Să stăm în casă până când firmele fără capital propriu suficient își vor închide porțile?

Să stăm în casă pănă capacitatea de producție a României va ajunge la 0, iar agricultura va fi necompetitivă la nivelul UE?

Să stăm în casă până când educația copiilor se va face doar on-line, iar copiii noștri se vor robotiza cu îngăduința noastră?

Să stăm în casă până vom deveni sclavii propriilor scenarii apocaliptice crezând că ratele la banca se vor plăti singure pentru că statul „veghează” la siguranța noastră?

Să stăm în casă pentru că așa cred că e bine cei ce ne conduc, nu pentru că au făcut teste, au date, au consultat specialiști?

Să stăm în casă…. dar până când?

Înghițim povestea că este singura soluție pentru siguranța noastră?

Stăm în casă săptămâni, luni, poate și ani, dar când vom ieși situația va fi aceeași: răspândirea comunitară a coronavirusului! Conform specialiștilor de la nivel mondial, cu toții am înțeles că vom trăi cu acest virus, așa cum trăim și cu gripa sezonieră. Că este pandemie, ceea ce înseamnă că 80% din populația țării va purta acest virus.

De ce să mai stăm în casă?

De ce să distrugem definitiv economia?

De ce să ne facem viața mai grea decât este?

De ce să ne condamnăm la foamete?

Haideți să fim raționali și plini de curajul care definește poporul român să dăm piept coronavirusului!

Haideți să fim precauți pentru sănătatea noastră, dar să ne trăim viața în mod normal: muncind, agonisind, investind, bucurându-ne de ceea ce avem, trăind frumos alături de familie și prieteni și având grijă de binele nostru comun!

Să mai stăm în casă?!

Ionel Petre – Președinte ALDE Dâmbovița

error: Conţinut protejat !!