Amatorism şi insulte în comunicarea PNL Dâmboviţa

Amatorism şi insulte în comunicarea PNL Dâmboviţa

PNL Dâmboviţa a remis, luni, presei un comunicat dezlânat, descalificant, pentru care ar trebui să îşi ceară scuze.

În comunicat nu se înţelege la ce anume se referă PNL Dâmboviţa (semnatarul comunicatului) când face referire la ”doamna preşedinte OFPSD”. Preşedinta OFSD (Organizaţia de Femei Social Democrate) este europarlamentarul Viorica Dăncilă. Cel mai probabil, cei din PNL Dâmboviţa se referă la declaraţiile făcute luni de către preşedinta OFSD Dâmboviţa, Claudia Gilia. Liberalii dâmboviţeni au scris greşit şi acronimul Organizaţiei de Femei Social Democrate, dar nu au precizat nici că se referă la organizaţia Dâmboviţa.

Dincolo de aceste greşeli, nu se înţelege nimic din referirea PNL Dâmboviţa la ”doamna preşedinte OFPSD”. Corect ar fi fost să spună la ce anume declaraţii fac referire şi să precizeze numele persoanei care a făcut declaraţiile.

Amatorismul reiese şi din modul în care este conceput comunicatul. Acesta este plin de insulte. De asemenea esenţa comunicatului este că prefectul de Dâmboviţa, Antonel Jijie, s-a folosit de ”spusele unei femei să-şi ascundă bărbăţia”, când de fapt Prefectura Dâmboviţa a remis un comunicat cu un punct de vedere al instituţiei, înaintea celui de la PNL Dâmboviţa.

În comunicatul liberalilor dâmboviţeni sunt folosite expresii licenţioase, care nu îşi au locul în comunicarea oficială a unei organizaţii de partid.

Comunicatul PNL Dâmboviţa a pierdut pe traseu subiectul disputei politice, o hotărâre a Consiliului Local Ulmi.

Comunicat de presă PNL Dâmbovița

Înainte ca PNL Dâmboviţa să transmită acest comunicat (luni, ora 15.00), Prefectura Dâmboviţa a trimis un punct de vedere (luni, ora 14.03).

Comunicat de presă Prefectura Dâmbovița (click pentru a deschide)

Totul a pornit de la scrisoarea deschisă adresată vineri de către preşedintele PNL Dâmboviţa, Cezar Preda, premierului Dacian Cioloş, prin care care demiterea prefectului de Dâmboviţa, Antonel Jijie. (PNL Dâmboviţa a transmis scrisoarea deschisă către presa locală abia sâmbătă, ceea cea arată din nou amatorism în comunicare).

Comunicat de presă PNL Dâmbovița (click pentru a deschide)


Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Conţinut protejat !!