Amenzi pentru stăpânii ai căror câini latră noaptea; vezi unde

Amenzi pentru stăpânii ai căror câini latră noaptea; vezi unde

Stăpânii ai căror câini perturbă cu lătratul lor liniștea în orele de somn de după-amiază sau noaptea vor fi amendaţi în localitatea Controne, din regiunea Campania (sudul Italiei).

Stăpânii câinilor care încalcă această prevedere vor fi pasibili cu amenzi între 25 și 500 de euro, potrivit textului pus la dispoziție de municipalitate.

„Câinii (…) trebuie ținuți astfel încât să nu-i agreseze pe trecători, iar proprietarii sunt obligați să-i împiedice să perturbe liniștea în orele de somn de după-amiază sau noaptea”, se arată în text.

Această localitate situată la sud de Napoli și cu o populație de circa 800 de locuitori are și o prevedere legată de tratamentul rezervat animalelor de companie.

Se interzice astfel „abandonarea animalelor pe teritoriul comunal, ținerea câinilor în lanț, iar dacă este absolut necesar lanțul să aibă o lungime de cinci metri”.

În acest caz trebuie garantat — potrivit reglementării — ca animalul să poată ajunge la vasul cu apă sau cu mâncare.1 Comentariu

  1. Avatar
    Niculae Catalin iulie 26, 2015

    Este foarte greu sa inveti un caine sa cante la pian. Asa ca-i mai bine sa-i lasam sa se exprime cu un latrat, indiferent de ora. Uneori acest latrat poate fi un avertisment de : furt, atac, cutremur, etc.

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!