ANM: Vremea se încălzește în următoarele zile, ninsoarea revine după 6 decembrie

ANM: Vremea se încălzește în următoarele zile, ninsoarea revine după 6 decembrie

Vremea se va îndrepta în zilele următoare, iar temperaturile maxime vor ajunge chiar și la 10 grade Celsius, anunță meteorologii în prognoza valabilă pentru perioada 1-14 decembrie, publicată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Valorile medii pozitive de pe timpul zilei vor scădea spre zero grade, dar și sub această temperatură, după 6 – 7 decembrie, când este estimată o revenire a precipitațiilor sub formă de lapoviță și ninsoare în majoritatea regiunilor.

În Muntenia, în prima săptămână de prognoză, temperaturile diurne cresc ușor, spre o medie la nivelul întregii regiuni de 4-5 grade, apoi scad treptat, cu aproximativ două, trei grade până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni. Temperaturile minime rămân negative în cea mai mare parte a regiunii, cu cele mai scăzute valori în primele și în ultimele zile din interval, când media termică va fi între -5 și -4 grade.

La Târgovişte, joi, vineri şi sâmbătă temperatura minimă va fi de de 1 grad Celsius. Duminică minima creşte la 2 grade, iar maxima va fi de 5 grade.

error: Conţinut protejat !!