Aproximativ 40 de consilieri locali PDL din Dâmboviţa, propuşi pentru excludere din partid

Aproximativ 40 de consilieri locali PDL din Dâmboviţa, propuşi pentru excludere din partid

Aproximativ 40 de consilieri locali PDL din Dâmboviţa sunt propuşi pentru excludere de conducerea organizaţiei de partid, motivul fiind neimplicarea în activitatea politică, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al PDL Dâmboviţa, Claudiu Dumitrescu.

Decizia excluderii va fi luată de structurile locale de partid, la nivel de organizaţie locală.

”Şedinţa Biroului Permanent Judeţean (BPJ) a fost ieri (miercuri, n.r.) şi s-a analizat activitatea consilierilor din mai multe localităţi, s-a luat localitate cu localitate. Constatându-se neimplicarea susţinută a unora din cosilieri s-a propus în BPJ excluderea lor din partid, urmând ca în fiecare localitate consiliile locale de coordonare să definitiveze această propunere în momentul convocării lor. E vorba de aproximativ de 40 de consilieri locali”, a precizat purtătorul de cuvânt al PDL Dâmboviţa, Claudiu Dumitrescu.

Sunt localităţi unde sunt propuşi pentru excludere toţi consilierii locali pe care PDL îi are acolo. La Dragomireşti, de exemplu, au fost propuşi pentru excludere toţi cei cinci consilieri locali PDL, iar la Văcăreşti toţi cei trei consilieri.

După ce se va lua decizia excluderii lor, următorii de pe lista de consilieri PDL de la alegerile locale vor fi votaţi în cadrul şedinţelor de consiliu local.

error: Conţinut protejat !!