Arhiepiscopia Târgovişte: Pachete cu alimente distribuite deţinuţilor de la Penitenciarul Găeşti

detinuti-gaesti-preoti

Arhiepiscopia Târgovişte a oferit 100 de pachete cu alimente unor deţinuţi de la Penitenciarul Găeşti care nu au primit niciun ajutor de la familiile lor până acum, se arată într-un comunicat al arhipeiscopiei.

Joi, 10 noiembrie 2016, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit NIFON,  a avut loc, la Penitenciarul Găești, în apropierea hramului capelei acestei instituții, Sf. Ioan Gură de Aur, o acțiune filantropică ce a însemnat acordarea unor pachete de alimente pentru 100 deținuți care nu au primit nici-un ajutor de la familiile lor până acum.

Gestul caritabil a fost posibil datorită implicării parohiilor: Greci II, Ionești, Petrești și Șelaru, dar și a Preotului Marian Oană de la capela penitenciarului.

Aceasta este prima acțiune socială organizată de noul protopop al Protoieriei Găești, Pr. Marius Traian Stan, și face parte din proiectul eparhial, inițiat de către Înaltpreasfinția Sa, de sprijinire săptămânală a unor instituții sociale din județul Dâmbovița.

 

error: Conţinut protejat !!