Bărbat din Picior de Munte acuzat că a întocmit acte de creditare în fals pentru mai multe persoane

Bărbat din Picior de Munte acuzat că a întocmit acte de creditare în fals pentru mai multe persoane

Un bărbat de 50 de ani din localitatea dâmboviţeană Picior de Munte este cercetat de poliţişti sub acuzaţia că, în calitate de agent de credite la o societate de profil, a întocmit acte false de creditare pe numele mai multor persoane, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, remis marţi.

Cel în cauză este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

”Astăzi, 05 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au fost sesizaţi de către cinci persoane, cu vârste cuprinse între 26 şi 50 de ani, cu privire la faptul că un bărbat ar fi întocmit în fals, mai multe contracte de creditare pe numele lor. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul, de 50 de ani, din localitatea Picior de Munte, având calitatea de agent de  credite la o societate de profil, ar fi întocmit în fals, mai multe contracte de creditare, creând astfel un prejudiciu de aproximativ 15.000 de lei”, se arată în comunicatul IJP Dâmboviţa.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluţie legală prin Parchet.

De asemenea poliţiştii continuă cercetările în vederea probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

error: Conţinut protejat !!