Baschet feminin: CSM Târgovişte, învinsă categoric de Olimpia CSU Brașov

csm-olimpia

Echipa de baschet feminin Olimpia CSU Braşov a câştigat, miercuri, în deplasare, meciul împotriva CSM Târgovişte, scor 59-35 (17-3, 16-12, 10-15, 16-5), într-o partidă ce a contat pentru etapa a 22-a a Ligii Naţionale de Baschet Feminin (LNBF).

Meciul se anunţa echilibrat, având în vedere loturile celor două echipe şi poziţiile în clasament, dar echipa oaspete, Olimpia CSU Braşov, s-a instalat la cârma partidei. Meciul a fost unul cu reuşite foarte puţine, în primul sfert marcându-se doar 20 de puncte (doar trei ]n dreptul gazdelor), iar în ultimul 21.

Târgoviştencelor le-a lipsit de pe teren cea mai bună jucătoare, Prorche Poole, plecată în SUA din cauza unui deces în familie. Jocul fetelor de la CSM a suferit, iar spre final antrenorul Cătălin Tănase a părut resemnat în privinţa deznodământului partidei şi a trimis în teren jucătoare care nu prindeau minute în meciurile de până acum: Tănase, Ghiţă sau Alecu.

Cea mai bună jucătoare a echipei din Târgovişte a fost Porchia Green (marcatoare a 11 puncte), însă aceasta s-a accidentat serios şi poate rata şi ea derby-ul cu Sepsi Sf. Gheorghe de sâmbătă.

De la Olimpia CSU Braşov cele mai bune marcatoare au fost Dominique Johnson (20 puncte) şi Adrienne Webb (15 puncte).

În clasament, pe primul loc se află ACS Sepsi SIC Sf Gheorghe, cu 43 puncte, urmată de CS Municipal Târgoviște, 38 p, Universitatea Cluj-Napoca, 36 p, Olimpia CSU Brașov, 35 p, CS Phoenix Galați, 33 p, CS Municipal Satu Mare, 31 p, etc.

error: Conţinut protejat !!