Baschet feminin: ICIM Arad ia în calcul neprezentarea la meciurile finalei Ligii Naţionale de la Târgovişte

Baschet feminin: ICIM Arad ia în calcul neprezentarea la meciurile finalei Ligii Naţionale de la Târgovişte

Conducerea echipei de baschet feminin Univ. Goldiş ICIM Arad studiază posibilitatea ca echipa să nu se prezinte la meciurile 3 şi 4 ale finalei Ligii Naţionale, cu CS Municipal Târgovişte, întrucât Federaţia Română de Baschet (FRB) a anunţat că meciurile nu vor putea fi transmise la televiziune.

„Nu ne vom prezenta la cele două jocuri din finala LNBF, programate marţi şi miercuri la Târgovişte în cadrul finalei LNBF, dacă acestea nu vor fi televizate”, a declarat, duminică, Marcel Urban, preşedintele clubului UVVG ICIM Arad.

Potrivit lui Urban, comitetul director al clubului a trimis o adresă Federaţiei Române de Baschet, prin care solicită, între altele, reprogramarea jocurilor 3 şi 4 din cadrul finalei Ligii Naţionale de baschet feminin, ediţia 2013-2014, de la Târgovişte, în cazul în care acestea nu vor fi transmise la televiziune.           .

„Din respect pentru fanii echipei noastre şi la iniţiativa primarului oraşului Arad, Gheorghe Falcă, solicităm reprogramarea jocurilor în orice alte zile şi la orice oră, astfel încât să poată să fie fie transmise pe canalul TV Digi Sport. În caz contrar, Comitetul Director al echipei UVVG ICIM vă informează că echipa din Arad nu va face deplasarea la partidele 3 şi 4 ale finalei Ligii Naţionale de Baschet Feminin”, a adăugat Marcel Urban.

În prezent, scorul finalei, care se joacă după sistemul „cel mai bun din cinci jocuri”, este egal, 1-1, cele două echipe împărţindu-şi victoriile în partidele disputate la Arad.

Meciurile 3 si 4 se vor disputa la Târgoviște:

Meciul 3, Marți, 6 Mai ora 18:00
Meciul 4, Miercuri, 7 Mai ora 20:15.

error: Conţinut protejat !!