Bogdan Manole (UNPR Dâmboviţa): Zilnic am mers în judeţ, am vorbit cu oamenii şi le-am prezentat programul nostru

foto-manole-banaru-varfuri-unpr

campanie UNPR comuna Vârfuri

Președintele UNPR Dâmboviţa, Bogdan Manole, candidat la consiliul judeţean, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că a mers zilnic în perioada campaniei electorale în judeţ şi le-a prezentat oamenilor programul electoral al său şi al partidului.

”De dimineaţă de la 8.00 până seara la 22.00 suntem pe teren, încercăm să acoperim tot judeţul şi eu zic că l-am acoperit. Avem echipe zilnic în judeţ. Aşa că noi ne facem treaba”, a spus Manole.

Întrebat despre scorul pe care îl va obţine UNPR în Dâmboviţa, Bogdan Manole a spus că nu înaintează cifre, urmând ca rezultatele să se vadă după 5 iunie.

”Aşa cum am mai declarat noi muncim, deocamdată nu lansăm procente. Ştim ce muncă am făcut şi vom lăsa să treacă ziua de 5 iunie şi apoi vom vedea rezultatul muncii noastre”, a precizat Manole.

Liderul UNPR Dâmboviţa a vorbit şi despre nereguli ale contracandidaţilor.

”Se pare că unele partide nu fac altceva decât să încalce legea şi aici mă refer la PSD. Aş vrea să spun că domnul Alexandru Oprea, directorul Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa, este în concediu medical şi se pare că face campanie electorală pentru PSD, ceea ce nu mi se pare normal şi rog organele abilitate să îşi facă treaba, acum în al doisprezecelea ceas. Ne aflăm la finalul campaniei electorale şi nu s-a luat nicio măsură (…). Al doilea aspect pe care vreau să îl evidenţiez este că Adrian Ţuţuianu, preşedintele CJ Dâmboviţa, face campanie electorală în timpul serviciului, pe banii noştri, ai cetăţenilor, şi foloseşte maşina de serviciu”, a afirmat preşedintele UNPR Dâmboviţa, Bogdan Manole.

”Ar trebui să avem o campanie electorală în care noi, oamenii politici, să mergem în faţa oamenilor cu ideile pe care ne dorim să le implementăm în următorii patru ani şi să lăsăm cetăţenii să aleagă aşa cum doresc şi nu sub presiune”, a adăugat Manole.

banner-unpr-bogdan-manole-cj

error: Conţinut protejat !!