Campanie de informare în şcoli, derulată de Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa

apa potabilaCompania de Apă Târgovişte Dâmboviţa a susţinut, miercuri, la Colegiului Naţional Ienăchiţă Văcărescu din Târgovişte o acţiune de informare cu privire la importanţa accesului la apă, precum şi la derularea proiectului european de extindere reţele apă şi canalizare în judeţ.

”Ca parte a Campaniei de informare în şcoli derulată în cadrul proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Judeţul Dâmboviţa” cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul de Coeziune din cadrul Programului Operațional Sectorial Mediu a fost derulat miercuri, 18 decembrie, un eveniment de informare adresat elevilor din clasa a V-a a de la Colegiul Naţional Ienăchiţă Văcărescu”, se arată într-un comunicat al Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa.

Evenimentul de informare a avut ca obiectiv, pe de o parte, să crească gradul de conştientizare al elevilor asupra dorin staicuimportanţei accesului la apă, iar pe de altă parte să asigure familiarizarea elevilor cu obiectivele proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Judeţul Dâmboviţa”. Au fost susţinute două prezentări de către directorul general al companiei de apă, Dorin Staicu: ,,Apa și Civilizația” și ,,Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dâmbovița – prezentarea proiectului”.

Evenimentul a avut o durata de 40 de minute, timp în care au fost distribuite materiele informative şi de promovare către participanţi şi au fost susţinute prezentările.

Astfel de evenimente de informare sunt programate şi în alte şcoli din judeţ unde sunt clase cu specific de mediu, etapa următorare fiind organizarea de vizite de studiu la staţiile de epurare ape uzate, la gospodăriile de apă sau la locaţiile altor tipuri de lucrări de rețele și aducțiuni, pentru a le oferi elevilor o imagine completă asupra proiectului derulat de către Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița.

error: Conţinut protejat !!