Carmen Holban și Farmacia Hyperici recomandă Homeovox în caz de răgușeală sau laringită

carmen-holban-hyperici

Carmen Holban, director asociat HypericiFarm, și Farmacia Hyperici recomandă Homeovox în cazuri de oboseală a corzilor vocale, afonie, răguşeală, laringită.

HOMEOVOX, drajeuri

Compoziţie

Fiecare drajeu conţine: Aconitum napellus 3 CH 0,091 mg, Arum triphyllum 3 CH 0,091 mg, Ferrum phosphoricum 6 CH 0,091 mg, Calendula officinalis 6 CH 0,091 mg, Atropa belladonna 6 CH 0,091 mg, Mercurius solubilis 6 CH 0,091 mg, Hepar sulfur 6 CH 0,091 mg, Kalium bichromicum 6 CH 0,091 mg, Populus candicans 6 CH 0,091 mg, Bryonia 3 CH 0,091 mg, Spongia Tosta 6 CH 0,091 mg şi excipienţi: zahăr, lactoză, amidon de porumb, stearat de magneziu, gumă arabică, gelatină, talc, ceară albă de albine, ceară Carnauba.

Indicaţii terapeutice

Medicament homeopat utilizat în mod tradiţional în cazuri de oboseală a corzilor vocale, afonie, răguşeală, laringită.

Atenţionări speciale

Datorită conţinutului în lactoză, pacienţii cu afecţiuni ereditare rare de intoleranţă la galactoză, deficit de lactază (Lapp) sau sindrom de malabsorbţie la glucoză-galactoză nu trebuie să utilizeze acest medicament.

Datorită conţinutului în zahăr, pacienţii cu afecţiuni ereditare rare de intoleranţă la fructoză, sindrom de malabsorbţie la glucoză-galactoză sau insuficienţă a zaharazei-izomaltazei nu trebuie să utilizeze acest medicament.

Sarcina şi alăptarea:

Datorită lipsei datelor suficiente privind administrarea medicamentului în timpul sarcinii sau alăptării, se recomandă a se evita administrarea medicamentului la gravide sau femei care alăptează.

Capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje

Medicamentul nu influenţează capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Doze şi mod de administrare

Se administrează pe cale orala.

Tratament: Doza recomandată este de 2 drajeuri din oră în oră, cu pauză în timpul meselor.

Profilaxie: Doza recomandată este de 2 drajeuri de 5 ori pe zi.

Drajeul se dizolvă încet în cavitatea bucală (nu se înghite). În caz de ameliorare a simptomelor, se răreşte administrarea.

La copii sub 6 ani se administrează după dizolvare în apă.

Pentru mai multe recomandări, specialiştii Hyperici sunt la dispoziţia pacienţilor în farmaciile din judeţ.Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!