Ciprian Prisăcaru, candidat PNL la Primăria Târgovişte: PSD îşi recompensează oamenii cu funcţii

Ciprian Prisăcaru, candidat PNL la Primăria Târgovişte: PSD îşi recompensează oamenii cu funcţii

Candidatul PNL la funcţia de primar al Târgoviştei, Ciprian Prisăcaru, a declarat, într-o conferinţă de presă, că PSD îşi recompensează ” clienţii membri PSD” cu funcţii.

”Este vorba despre nişte recompense politice, recompense pe care nişte clienţi membri PSD le vor primi (…). Este vorba de doi oameni de pe lista de consilieri propusă de PSD, pentru că, sigur, noi vorbim de locuri de muncă, dar şi ei sunt preocupaţi de locuri de muncă pentru clientela de partid. Vom avea un nou director al Spitalului Judeţean în persoana domnului Claudiu Dumitrescu, ca recompensă a trădării de acum câteva lui faţă de partidul care l-a lansat şi l-a promovat, şi vom avea un director la Complexul Sportiv şi de Nataţie de la Baza de Agrement, în persoana domnului Laurenţiu Nicolaescu. Veţi vedea că aşa va fi cum vă spun, ştie deja tot oraşul”, a afirmat Ciprian Prisăcaru.1 Comentariu

  1. Avatar
    Voicu Nicu mai 23, 2016

    Asa o fi, bre, nea Prisacarule, dar nu mai face matale pe moralistul, adu-ti aminte ce prieteni ti-ai bagat la primarie pe cand erai in functie, si ai uitat sa ii iei cand ai plecat. Pai, se poate?

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!