Citeşte cu poftă! – Pască fără aluat

Citeşte cu poftă! – Pască fără aluat

Ingrediente

700g branza dulce de vaci

6 oua

400g smantana

200g zahar

200g unt

4 linguri gris

4 linguri faina

3 plicuri zahar vanilat

200g stafide

un praf sare

Mod de preparare

Se pun ouale intregi intr-un castron, se adauga un praf se sare, zaharul, zaharul vanilat si se mixeaza bine. Se adauga branza si untul la temperatura camerei si se omogenizeaza tot cu mixerul. Se adauga pe rand grisul si faina si se mixeaza. Se adauga si smantana si se omogenizeaza.

La sfarsit se adauga stafidele si se amesteca.

Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina.

Se pune compozitia in tava si se introduce in cuptorul preancalzit 45-50 minute la foc potrivit.

Se lasa sa se raceasca in tava pana a doua zi.

Se scoate din tava, se portioneaza si se servaste.

Pofta Buna!



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.