Citeşte cu poftă! – Pască fără aluat

Citeşte cu poftă! – Pască fără aluat

Ingrediente

  • 700g branza dulce de vaci
  • 6 oua
  • 400g smantana
  • 200g zahar
  • 200g unt
  • 4 linguri gris
  • 4 linguri faina
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 200g stafide
  • un praf sare

Mod de preparare

Se pun ouale intregi intr-un castron, se adauga un praf se sare, zaharul, zaharul vanilat si se mixeaza bine. Se adauga branza si untul la temperatura camerei si se omogenizeaza tot cu mixerul. Se adauga pe rand grisul si faina si se mixeaza. Se adauga si smantana si se omogenizeaza.

La sfarsit se adauga stafidele si se amesteca.

Se unge o tava cu unt si se tapeteaza cu faina.

Se pune compozitia in tava si se introduce in cuptorul preancalzit 45-50 minute la foc potrivit.

Se lasa sa se raceasca in tava pana a doua zi.

Se scoate din tava, se portioneaza si se servaste.

Pofta Buna!



Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Conţinut protejat !!