City managerul Târgoviştei a luat masa, joi, împreună cu persoanele fără adăpost

cioaca masaAdministraţia locală din Târgovişte a marcat, joi, Ziua Persoanelor fără Adăpost şi a invitat la masă pe cei găzduiţi la Centrul de zi ”Speranţa” din municipiu.

City managerul municipiului Târgovişte, Gabriel Cioacă, şi directorul Direcției de Asistență Socială, Delia Stănescu, au stat la masă, joi, împreună cu persoanele fără adăpost, au mâncat şi au vorbit cu aceştia.

”Aveţi nevoie de ajutor şi Primăria Târgovişte vi-l oferă. Vă doresc ca situaţia dumneavoastră, aceea de a locui în centrul de zi, să fie temporară şi sper ca fiecare să-şi poată găsi un rost. Vă asigur că uşile centrului de zi vă sunt deschise, personalul de acolo vă stă la dispoziţie pentru îngrijire, găzduire şi consiliere”, le-a spus city managerul municipiului Târgovişte, Gabriel Cioacă, celor cu care a luat masa joi.

Nu este prima dată când reprezentanţii Primăriei Târgovişte fac acest gest. În anii anteriori primarul Gabriel Boriga a marcat Ziua Persoanelor fără Adăpost în acest fel.

În Centrul ”Speranţa” sunt cazate zilnic aproximativ 50 de persoane.1 Comentariu

  1. Avatar
    Savu Ion octombrie 11, 2013

    Un gest extraordinar din partea municipalitaii. Felicitari domnule Boriga, felicitari domnule Cioaca. Aveti tot respectul meu!

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!