Cod Galben de ninsori în Dâmboviţa începând cu ora 18.00

Cod Galben de ninsori în Dâmboviţa începând cu ora 18.00

Judeţul Dâmboviţa este sub avertizare meteorologică de Cod Galben de vineri, ora 18.00 până duminică, ora 18.00, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” Dâmboviţa.

Cetăţenii sunt sfătuiţi să se aprovizioneze cu următoarele materiale: sare şi nisip pentru topirea gheţii şi îmbunătăţirea aderenţei pe căile circulabile; unelte de îndepărtare a zăpezii; combustibil de încălzire în cantitate suficientă, în cazul în care îşi asigură încălzirea în sistem propriu.

Autorităţile judeţene spun că sunt pregătite. Guvernul a cerut prefecţilor să fie în alertă 24 de ore din 24.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a afirmat în şedinţa de consiliu de vineri că s-au luat toate măsurile necesare pe care o astfel de situație le impune.

”E, însă, de datoria mea să fac un apel către toți cei care au în vedere deplasări în acest week-end, să plece doar dacă sunt situații cu caracter excepțional. Și, dacă fac asta, să se asigure că au mașinile în cea mai bună stare tehnică, lanțuri, cauciucuri de iarnă, combustibil, etc, să fie bine îmbrăcați. Nu sunt lucruri pe seama cărora ne permitem să facem greșeli”, a spus Ţuţuianu.

stiriDB vă prezintă textul integral al comunicatului ISU Dâmbovița, remis vineri.

Comunicat de presă (click pentru textul integral)


Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Conţinut protejat !!