Compania de Apă Dâmboviţa furnizează iar apă neconformă

Compania de Apă Dâmboviţa furnizează iar apă neconformă

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa ascunde din nou problemele legate de potabilitatea apei furnizate prin sistemul public de alimentare.

Astfel, joi, la Răcari, probele biologice au arătat că apa nu este bună de băut.

Un anunţ legat de acest aspect se regăseşte pe pagina de internet a Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa, însă reprezentanţii companiei nu au vrut să dea amănunte despre cauza neconformităţii.

”Compania de Apa Targoviste-Dambovita anunta intreruperea furnizarii apei potabile in orasul Racari, la blocurile: A, B, C, A2, A3, A4 si Bl.Politie, incepand cu data de 02.04.2015 – orele 10:30, ca urmare a neconformitatii probelor biologice. Reluarea alimentarii cu apa se va face conform procedurilor legale. Inainte de reluarea distributiei vor fi prelevate probe de apa care vor fi analizate, pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, in conformitate cu reglementarile in vigoare”, se arată pe pagina de internet a Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa, anunţul neavând data şi ora la care a fost postat.

Cea mai mare problemă a companiei de apă legată de potabilitatea apei a fost anul trecut când la Aninoasa s-a livrat apă cu dejecţii. În martie 2015, aceeaşi companie de apă din Dâmboviţa livra la Găeşti apă cu detergenţi.4 Comentarii

 1. Avatar
  pamfil aprilie 03, 2015

  Vai de voi , asta ati inteles din comunicat ? De fapt nu cred ca trebuie sa avem incredere in asa zisa presa „libera”.

  • Avatar
   stiridb.ro aprilie 03, 2015

   Ce comunicat? E vorba de un anunt despre apa cu „probe biologice neconforme”. E suficient de clar. Daca vreti, pe site exista si un comunicat al DSP privind nepotabilitatea apei.

 2. Avatar
  pamfil aprilie 04, 2015

  Pai ori este pe site si inseamna ca nu ascunde ,dupa cum scrieti dvs,ori nu este si ascunde ? Un lucru este cert va pierdeti credibilitatea si este pacat .

  • Avatar
   stiridb.ro aprilie 04, 2015

   Comunicarea din partea Companiei de Apa presupune mai mult decat postarea unui anunt pe site: comunicate de presa trimise mass-media sau date oferite atunci cand sunt solicitate (reprezentatii societatii au refuzat comunicarea in perioada aceasta). Stati linistit in privinta credibilitatii noastre, mai bine le plangeti de mila celor care si-o pierd pe bani publici!

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!