Compania de Apă Dâmboviţa furnizează iar apă neconformă

Compania de Apă Dâmboviţa furnizează iar apă neconformă

Compania de Apă Târgovişte Dâmboviţa ascunde din nou problemele legate de potabilitatea apei furnizate prin sistemul public de alimentare.

Astfel, joi, la Răcari, probele biologice au arătat că apa nu este bună de băut.

Un anunţ legat de acest aspect se regăseşte pe pagina de internet a Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa, însă reprezentanţii companiei nu au vrut să dea amănunte despre cauza neconformităţii.

”Compania de Apa Targoviste-Dambovita anunta intreruperea furnizarii apei potabile in orasul Racari, la blocurile: A, B, C, A2, A3, A4 si Bl.Politie, incepand cu data de 02.04.2015 – orele 10:30, ca urmare a neconformitatii probelor biologice. Reluarea alimentarii cu apa se va face conform procedurilor legale. Inainte de reluarea distributiei vor fi prelevate probe de apa care vor fi analizate, pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, in conformitate cu reglementarile in vigoare”, se arată pe pagina de internet a Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa, anunţul neavând data şi ora la care a fost postat.

Cea mai mare problemă a companiei de apă legată de potabilitatea apei a fost anul trecut când la Aninoasa s-a livrat apă cu dejecţii. În martie 2015, aceeaşi companie de apă din Dâmboviţa livra la Găeşti apă cu detergenţi.

error: Conţinut protejat !!