Conducta de apă de la Aninoasa va fi deviată

Conducta de apă de la Aninoasa va fi deviată

Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa anunţă că s-au luat măsurile pentru devierea conductei de apă din Aninoasa, iar la acest moment apa furnizată în localitate prin sistemul public de alimentare nu este potabilă.

Locuitorii din Aninoasa primesc apă potabilă cu cisterna.

”Urmare a discuțiilor purtate în ședința Consiliului de Administrație al Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița ce a avut loc în 02.04.2014 s-a hotărât asigurarea în continuare a cetățenilor din comuna Aninoasa cu apă potabilă necesară. Această acțiune, ca și până acum, se va desfășura  cu sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Dâmbovița”, se arată într-un comunicat al companiei de apă.

În document se mai spune că s-au luat măsurile necesare pentru devierea consuctei de apă din zona Aninoasa.

”De asemenea s-au luat toate măsurile necesare în vederea începerii lucrărilor de investiții proiectate și aprobate pentru devierea conductei de alimentare cu apă potabilă a zonei Aninoasa – Viforâta – Săteni prin construcția acesteia pe podul care traversează calea ferată Târgoviște – Ploiești în zona Dedeman”, se mai arată în comunicatul Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa.

În urmă cu circa două săptămâni mai multe persoane au ajuns la spital, după ce au băut apă din sistemul public de alimentare de la Aninoasa. Analizele de laborator au confirmat că apa nu este potabilă, iar de la acel moment locuitorii din Aninoasa au fost sfătuiţi să nu mai bea apă de la sistemul public de alimentare cu apă, li s-a adus apa potabilă cu cisterne.

Comunicat de presă al Companiei de Apă (click pentru textul integral)


Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Conţinut protejat !!