Consilierii locali din Târgovişte au primit medalii aurite de la Societatea Scriitorilor Târgovişteni

societatea-scriitorilor-targovisteni

Consilierii locali din Târgovişte au primit, joi, medalii din partea Societăţii Scriitorilor Târgovişteni. Preşedintele Societăţii Scriitorilor Târgovişteni, Mihai Stan, a fost prezent la şedinţa de consiliu local şi a înmânat medaliile pentru sprijinul acordat de consilieri asociaţiei pe care o reprezintă.

Mihai Stan a ţinut să le spună consilierilor că medaliile sunt suflate cu aur. Au mai primit medalii şi doi angajaţi ai primăriei, tot pentru sprijin acordat asociaţiei, secretarul Chiru Cristea Cătălin şi directorul economic Daniela Popa.

medalie

Societatea Scriitorilor Târgovişteni primeşte, conform unei hotărâri de consiliu din ianuarie 2013, 4.000 de lei lunar de la Consiliul Local Târgovişte, iar recent a mai primit încă 17.000 de lei pentru aniversarea a 15 ani a revistei Societăţii Scriitorilor Târgovişteni, ”Litere”.

În 2015 Consiliul Local Târgovişte a stabilit un regulament de acordare a fondurilor către astfel de asociaţii, societăţi, persoane. Deşi în mod normal Societatea Scriitorilor Târgovişteni ar fi trebuit să primească finanţare respectând regulamentul, nu s-a întâmplat acest lucru.

Societatea Scriitorilor Târgovişteni, contrar denumirii numără scriitori din România, Republica Moldova şi Serbia.

”Chiar şi o succintă „istorie” a Societăţii Scriitorilor Târgovişteni – care numără în prezent peste 122 de membri cu carnet, scriitori din România, dar şi din Republica Moldova şi Serbia – nu poate fi disociată de cele două entităţi ce au determinat hotărâtor înfiinţarea acestei asociaţii culturale nelucrative şi apolitice: revista „Litere” şi Editura Bibliotheca din Târgovişte”, se arată pe pagina de internet a Societăţii Scriitorilor Târgovişteni.2 Comentarii

  1. Avatar
    enache lucian iunie 26, 2015

    Multumim pentru medalia primita si solicitam sprijinul Societatii Scriitorilor Targovisteni pentru atribuirea unui teren in proprietate Uniunii Arhitectilor Dambovitade de catre Consiliul Municipal Targoviste pe A.I.Cuza 12 langa sediul Ordinului Arhitectilor Filiala Muntenia Vest, pentru realizarea unui spatiu multifunctional in care asociatiile membre ANUC sa- si promoveze actiunile culturale.

  2. Avatar
    cristian iunie 26, 2015

    Solicit și eu o medalie aurită de la Societatea Scriitorilor Târgovișteni, vă rog, și mai solicit ajutorul societății pentru atribuirea unui apartament și a unui teren în Târgoviște și, dacă se poate, mi-ar trebui și-o butelie de aragaz. Mii de mulțumiri, Societate dragă și puternică !

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Conţinut protejat !!