Cristian Stan, candidat PSD la Primăria Târgovişte: Am votat pentru o Târgovişte modernă

cristian-stan-vot locale

Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a declarat că a votat pentru un oraş modern, care să se dezvolte şi a spus că are speranţa că tot mai mulţi cetăţeni vor ieşi duminică la vot.

”Am votat pentru o Târgovişte modernă, am votat pentru o Târgovişte care respectă cetăţenii, pentru un oraş care să se dezvolte. Şi bineînţeles am votat pentru binele nostru, al tuturor (…). Târgoviştenii trebuie să iasă la vot, trebuie să îşi decidă singuri viitorul, fac o alegere foarte importantă, nu numai pentru ei, ci şi pentru copiii lor şi a vota înseamnă a fi responsabil”, a spus Cristian Stan.

Acesta a vorbit şi despre unele incidente electorale din Târgovişte.

”Au fost câteva incidente la două, trei secţii de votare. În general nu au fost probleme, Am sesizat Poliţia dacă erau chestiuni care ţineau de fraude electorale”, a spus Cristian Stan.

Acesta a venit la secţia unde a votat însoţit de familie, de candidaţi PSD la Consiliul Local Târgovişte, precum şi de preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

”Întotdeauna familia a fost un sprijin pentru mine. Fiica mea a ţinut foarte mult să vină să voteze cu mine, mi-a spus de aseară să nu cumva să votez fără ea, că e de rău. Ea e şefa în casă”, a afirmat Cristian Stan.

error: Conţinut protejat !!