Cum le-a promis ministrul Rus parlamentarilor de Dâmboviţa că introduce proiecte în masterplan, când acesta fusese aprobat cu o zi înainte?!

drum-parlamentari

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, ne-a promis ”includerea și prioritizarea solicitǎrilor semnalate în lista de proiecte critice a Master Planului”, se arată într-un comunicat al PSD, remis pe 27 februarie 2015, referitor la întâlnirea a cinci parlamentari de Dâmboviţa cu ministrul Rus.

În document se arată că senatorii Valentin Calcan şi Leonardo Badea şi deputaţii Ionuţ Sǎvoiu, Stanciu Zisu şi Vasile Horga s-au întâlnit pe 26 februarie cu ministrul Ioan Rus şi au discutat despre lucrări de investiţii la DN 7 şi DN 71, iar ”solicitarea lor are ca obiect principal introducerea şi prioritizarea acestora în Master Plan ca element esențial pentru asigurarea unui angajament clar privind finanţarea obiectivelor de mai sus”.

Asta, deşi masterplanul pe Transporturi a fost aprobat de Guvern pe 25 februarie 2015 în varianta care va fi transmisă la Bruxelles.

stanciu-masterplan

postare pe facebook a deputatului PSD de Dâmboviţa Zisu Stanciu

Asta, cu toate că masterplanul pe transporturi fusese aprobat cu o zi înainte de Guvern!

masterplan-guvern

Ori ministrul Ioan Rus nu a fost foarte clar în discuţia cu parlamentarii dâmboviţeni, ori aceştia nu au înţeles ce le-a spus ministrul.

Ne aducem aminte că discuţiile parlamentarilor dâmboviţeni cu miniştri ai Guvernului Boc erau mai tranşante şi foarte clare ca intenţie.

”Mon cher, am venit să-ţi spun că-ţi dau foc la birou cu tine înăuntru”, i-ar fi spus Florin Popescu ministrului Economiei Ion Ariton, conform relatării jurnalistei Antena3 Oana Stancu.

stiriDB vă prezintă textul integral al comunicatului PSD referitor la întâlnirea celor cinci parlamentari de Dâmbovița cu ministrul Ioan Rus.

Comunicat de presă


Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Conţinut protejat !!