Dâmboviţa: Asistent medical de la Psihiatrie trimis în judecată; cerea bani şi bunuri pentru internarea unui pacient

Dâmboviţa: Asistent medical de la Psihiatrie trimis în judecată; cerea bani şi bunuri pentru internarea unui pacient

Un asistent medical de la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Târgovişte a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă, după ce a cerut mai mule bunuri şi bani de la o persoană pentru a-l interna pe tatăl acesteia, se arată într-un comunicat al DGA, remis joi.

”Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa au finalizat cercetările iar procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa a emis rechizitoriul prin care a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a inculpatului S.H. asistent medical în cadrul Spitalului de Urgenţă Târgovişte- Secţia Exterioară nr. 5 Psihiatrie Gura Ocniţei, pentru săvârşirea în concurs a trei infracţiuni de trafic de influenţă”, se arată în comunicatul DGA.

Conform sursei citate, s-a reuşit probarea activităţii infracţionale a inculpatului S.H. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor sus-menţionate, constând în aceea că, în cursul anului 2016, în trei rânduri, a pretins şi primit de la martorul denunţător C.M.A. suma totală de 1200 lei şi o sticlă de whisky, din care 250 de lei şi sticla de whisky pentru sine, iar restul sumei pentru a i-o înmâna unui doctor din cadrul aceleiaşi unităţi spitaliceşti, în schimbul promisiunii că-şi va trafica influenţa pe care o are asupra acestui cadru medical în legătură cu internarea tatălui denunţătorului.

La data de 15.07.2016, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa, împreună cu procurorul de caz, au organizat acţiunea de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce acesta din urmă primea de la martorul denunţător suma de 450 lei.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul  specialiştilor din cadrul D.G.A. – Serviciul Tehnic şi I.G.P.R.-Direcţia de Operaţiuni Speciale.1 Comentariu

  1. Avatar
    Psihiatrul iunie 08, 2017

    Si doctorul?daca nu era legal sa fie internat?de ce a acceptat pentru un rahat de sticla de wisiki……..nu le ajunge salariul cu spor de 100% rusine .

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!