Dâmboviţa: Consilierii judeţeni nou aleşi au primit certificate doveditoare

Dâmboviţa: Consilierii judeţeni nou aleşi au primit certificate doveditoare

Consilierii judeţeni din Dâmboviţa declaraţi aleşi la scrutinul din 5 iunie au primit, marţi, la Sala Prefecturii, certificatele doveditoare.

Opt dintre consilierii nou aleşi au lipsit de la ceremonia de înmânare a certificatelor doveditoare, patru de la PSD şi patru liberali. Cei care au absentat sunt Buta Teodor, Alexandru Diniţă, Mihai Eremia, Florin Georgescu, Dumitru Miculescu, Olaru Luminiţa, Gabriel Plăiaşu, Liviu Vasilescu.

Liberalii prezenţi au spus că sunt anumite demisii în rândul candidaţilor lor, însă au primit explicaţia că acestea îşi vor face efectul la momentul constituirii CJ Dâmboviţa.

Cel care a înmânat certificatele a fost preşedintele Biroului Electoral Judeţean Dâmboviţa de la momentul alegerilor locale din iunie, judecătorul Ion Stoica.

”O să vă înmânăm aceste certificate constatatoare de consilier judeţean, după care urmează şedinţa de constituire a consiliului judeţean în data în care va hotărî domnul prefect în funcţie de primirea rezultatelor de la AEP şi, ulterior, se va proceda la validarea mandatelor dumneavoastră în funcţia de consilier judeţean. Aş vrea să fac două precizări: prima se referă la modul de desfăşurare a alegerilor din 5 iunie şi vă aduc la cunoştinţă că acestea au respectat prevederile legii, s-au desfăşurat aşa cum trebuie (…), a doua precizare, mă refer la obiectivele pe care dumneavoastră doriţi să vi le fixaţi, sperăm ele să fie îndeplinite, sperăm să aveţi rezultate cât mai bune de care să se bucure toţi locuitorii judeţului”, a spus judecătorul Ion Stoica.

Consiliul Judeţean Dâmboviţa va fi format, conform rezultatelor alegerilor locale, din 22 de reprezentanţi PSD şi 13 PNL. Actualul preşedinte al CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a spus că, dat fiind majoritatea obţinută de PSD, va fi o formalitate atribuirea pentru el a încă unui mandat în fruntea consiliului judeţean.

Componenţa noului consiliu judeţean este următoarea:

  1. Adrian Țuțuianu (PSD)
  2. Alexandru Oprea (PSD)
  3. Corneliu Ștefan (PSD)
  4. Claudia Gilia (PSD)
  5. Alin Manole (PSD)
  6. Liviu Stoica (PSD)
  7. Adrian Dumitru (PSD)
  8. Daniel Comănescu (PSD)
  9. Mioara Costache (PSD)
  10. Sache Neculăescu (PSD)
  11. Mihai Stănescu (PSD)
  12. Luminița Olaru (PSD)
  13. Mihai Istrate (PSD)
  14. Alexandru Diniță (PSD)
  15. Liviu Vasilescu (PSD)
  16. Cezarina Necula (PSD)
  17. Luciana Cristea (PSD)
  18. Valeriu Fulga (PSD)
  19. Iulian Oprea (PSD)
  20. Luiza Greaca (PSD)
  21. Florin Georgescu (PSD)
  22. Claudiu Popescu (PSD)
  23. Dumitru Miculescu (PNL)
  24. Aurelian Popa (PNL)
  25. Jean Popescu (PNL)
  26. Ion Gabriel Grozavu (PNL)
  27. Sorin Ion (PNL)
  28. Gabriel Plăiaşu (PNL)
  29. Marin Petre (PNL)
  30. Adrian-Mihail Stan (PNL)
  31. Dănuț Tică (PNL)
  32. Adrian Mocanu (PNL)
  33. Teodor Buta (PNL)
  34. Mihail Eremia (PNL)
  35. Vlăduț Drugă (PNL)
error: Conţinut protejat !!