Dâmboviţa: Doi administratori de firmă din Potlogi, reţinuţi pentru evaziune fiscală cu lucrări de construcţii

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Dâmboviţa au reţinut pentru 24 de ore doi bărbaţi din Potlogi, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, remis vineri.

Cei doi bărbaţi au 48, respectiv 56 de ani, iar prejudiciul cauzat este de peste 160.000 de euro, prin evaziune fiscală cu lucrări de construcţii.

”În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi, în perioada ianuarie – septembrie 2008, respectiv ianuarie 2008 – iunie 2010, în calitate de administratori ai unor firme, ar fi evidenţiat în documentele contabile ale societăţilor, precum şi în declaraţiile fiscale, operaţiuni comerciale fictive, respectiv achiziţii de bunuri şi prestări de servicii de la mai multe societăţi comerciale din Bucureşti, în vederea sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale către bugetul de stat. Prejudiciul total cauzat este de 162.476 de euro, reprezentând T.V.A., impozit pe profit şi obligaţii fiscale accesorii”, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Cei în cauză au fost prezentaţi, vineri, instanţei de judecată, împotriva acestora fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

De asemenea, a fost dispusă măsura asiguratorie a sechestrului asupra tuturor bunurilor mobile şi imobile ale bănuiţilor, în valoare de aproximativ 15.300 de euro.

mascati politie1 Comentariu

  1. Avatar
    DINUT noiembrie 05, 2016

    IN DAMBOVITA CA IN TOATA TARA ESTE MAI PRECIS CA SONDAJ ,, CINE NU FACE EVAZIUNE , CINE MU FURA ,, CINE NU ESTE CORUPT !!! DESTEAPTA TE ROMANE !!

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!