Dâmboviţa: Drumul Dichiu-Bolboci-Peştera, inaugurat după lucrări de modernizare

dj714-munte

DJ 714 Dichiu-Bolboci-Peştera, sector de drum care face legătura cu platoul Padina, a fost inaugurat, luni, după lucrări de modernizare.

Investiţia a fost realizat cu bani din bugetul de stat, prin OG 28/2013. Au fost modernizaţi 8 kilometri de drum, iar costul total a fost de 10,7 milioane de lei.

”Sperăm noi ca Guvernul să îşi facă datoria şi la rectificarea bugetară să aloce sumele necesare pentru aceste lucrări”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, care a subliniat că a fost decontată doar jumătate din suma aferentă investiţiei.

Perioada de implementare a investiţiei a fost de un an.

tutuianu-dj714

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a precizat că mai sunt lucrări în lucru în zona montană: un pod pe DJ 714A în lungime de 48 de metri, o staţie de epurare în zona Salvamont Peştera – valoare a investiţiei de 174.000 de lei, asfaltare pe DJ 714 Glod-Sanatoriul Moroieni – valoare a investiţiei de 2,4 milioane de lei, consolidare tersament  pe DJ 714 în zona Bolboci. Toate aceste investiţii sunt realizate cu bani de la bugetul CJ Dâmboviţa.Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!