Dâmboviţa: Grupare specializată în trafic de droguri, destructurată de poliţişti (VIDEO)

Dâmboviţa: Grupare specializată în trafic de droguri, destructurată de poliţişti (VIDEO)

O grupare specializată în trafic de droguri a fost destructurată de poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Dâmboviţa, în urma a două percheziţii efectuate la cei în cauză, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, remis vineri.

În urma perchezitiilor au fost ridicate peste 1,7 kg. de cannabis, un pistol, un cântar şi 3.000 de lei, iar cinci persoane au fost arestate preventiv.

„La data de 18 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa şi procurorii D.I.I.C.O.T – B.T. Dâmboviţa au efectuat nouă percheziţii la persoane bănuite că ar fi introdus în ţară droguri de risc, cu precădere cannabis, pe care le-ar fi comercializat pe raza municipiului Târgovişte.” se arată în comunicatul IJP Dâmboviţa.

Din cercetări a reieşit că, în perioada aprilie – septembrie 2015, cei în cauză, membri ai unei grupări infracţionale organizate, ar fi procurat substanţele interzise din Spania şi le-ar fi introdus în ţară.

Poliţiştii au pus în aplicare opt mandate de aducere, iar cinci persoane au fost reţinute pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc, fără drept.

De asemenea, la data de 19 septembrie a.c., instanţa a luat măsura arestării preventive a celor cinci, pentru 30 de zile.

error: Conţinut protejat !!