Dâmboviţa: Percheziţii la membrii unei grupări infracţionale specializate în furturi de autoturisme

Dâmboviţa: Percheziţii la membrii unei grupări infracţionale specializate în furturi de autoturisme

Poliţiştii dâmboviţeni efectuează, marţi dimineaţa, opt percheziții la membrii unei grupări infracţionale specializate în furturi de autoturisme, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa.

”50 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, cu sprijinul colegilor din Buzău, Prahova, Giurgiu, Teleorman şi Ilfov, efectuează 8 percheziţii domiciliare, în Ilfov şi Călăraşi, pentru destructurarea unei grupări infracţionale specializate în furturi de autoturisme”, se arată în comunicatul IJP Dâmboviţa.

De asemenea sunt efectuate controale la două parcuri de dezmembrări auto și sunt puse în executare 10 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, pentru audieri şi luarea măsurilor legale ce se impun.

La activităţi participă şi 50 de luptători de la serviciile pentru acţiuni speciale din Dâmboviţa, Prahova, Giurgiu şi Ilfov.

Membrii grupării sunt bănuiţi că, în cursul anului 2015, ar fi sustras 10 autoturisme, profitând de faptul că acestea erau neasigurate.

Prejudiciul cauzat este estimat la 40.000 de euro.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

error: Conţinut protejat !!