Dâmboviţa: PSD şi ACL se contrazic pe hotărâri adoptate la ultima şedinţă de consiliu judeţean

Dâmboviţa: PSD şi ACL se contrazic pe hotărâri adoptate la ultima şedinţă de consiliu judeţean

PSD şi ACL Dâmboviţa se contrazic pe tema adoptării a două proiecte de hotărâre de consiliu judeţean, reprezentanţii PDL şi PNL susţinând că au majoritate şi că proiectele au trecut, iar PSD că nu a  fost întrunit cvorumul necesar.

Proiectele respective vizează numirea unor reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Dâmboviţa (propuneri ale ACL) în Adunările Generale ale Acţionarilor la SC LDP şi Casa de Asigurări Dâmboviţa.

După şedinţa de consiliu judeţean, ACL Dâmboviţa a dat un comunicat de presă prin care îşi anunţa victoria la vot în consiliu.

COMUNICAT ACL (click pentru textul integral)

Consiliu Judeţean Dâmboviţa a dat, în replică, un comunicat de presă în care anunţă că nu s-a întrunit cvorumul necesar pentru adoptarea celor două hotărâri. Comunicatul este semnat de vicepreşedintele PSD al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Ioan Marinescu, cel care a condus şedinţa respectivă de consiliu, şi de secretarul CJ Dâmboviţa, Ivan Vasile Ivanoff.

COMUNICAT CJ (click pentru textul integral)

Disputa pe acest subiect a continuat şi pe facebook, între consilierul judeţean PDL Marin Antonescu şi vicepreşedintele CJ Dâmboviţa Ioan Marinescu.

foto fb cjLasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Conţinut protejat !!