Dâmboviţa: Turişti israelieni sprijiniţi de jandarmi, după ce unul s-a rănit la picior într-o drumeţie în Bucegi

jandarmi-montani

Jandarmi montani împreună cu un salvamontist au intervenit, vineri, în zona “Cimitirul Elefanţilor” din Masivul Montan Bucegi în sprijinul a doi turişti israelieni care se aflau în dificultate.

”Turiştii, doi tineri în vârstă de 25 de ani au plecat într-o drumeţie pe traseul montan Peştera-Babele, iar în zona “Cimitirul Elefanţilor”, din cauza neatenţiei, unul dintre aceştia a alunecat şi s-a accidentat la membrul inferior drept, fiind în imposibilitatea de a-şi mai continua deplasarea. În urma solicitării, salvatorii montani ajunşi la faţa locului i-au găsit pe cei doi turişti israelieni, au acordat măsurile de prim-ajutor tânărului accidentat, prin imobilizarea membrului inferior drept cu atelă”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa.

Tinerii au fost transportaţi în condiţii de siguranţă până la postul de jandarmi Peştera, de unde turistul accidentat a fost preluat de un echipaj al ambulanţei şi condus la Spitalul Judeţean Târgovişte pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!