Deputatul PDL Florin Popescu cere demiterea conducerii organizaţiei PDL Dâmboviţa

florin popescu pdl miscarea popularaDeputatul PDL de Târgovişte, Florin Popescu, susţine că organizaţia judeţeană Dâmboviţa a partidului este într-o situaţie critică şi cere demiterea actualei conduceri interimare a PDL Dâmboviţa.

Popescu apreciază drept regretabile incidentele de la alegerile PDL Târgovişte de joi seara.

”Conducerea interimară a PDL Dâmboviţa îşi bate joc de membrii oneşti ai partidului. Incidentele regretabile, produse ieri seara (joi seara, n.r.), au fost generate de modul grosolan în care conducerea interimară a PDL i-a tratat pe miltanţii partidului. Peste 400 de membri PDL, oameni care au muncit pentru partid, în campaniile electorale, nu au fost lăsaţi să participe la alegeri de către body guarzii aduşi de la Bucureşti de către conducerea interimară a partidului”, se arată într-un comunicat al PDL Dâmboviţa, remis, vineri, de Florin Popescu.

Deputatul democrat liberal susţine că organizaţia judeţeană a PDL Dâmboviţa este într-o situaţie critică.

”PDL Dâmboviţa este într-o situaţie critică, datorită confiscării organizaţiei de către un grup restrâns, format în jurul tripletei Albu-Vladu-Caracota. Pentru a salva ce mai poate fi salvat, solicit conducerii centrale a partidului demiterea conducerii interimare a PDL Dâmboviţa şi invalidarea alegerilor din organizaţia municipală. În cinci luni, PDL Dâmboviţa a avut cinci conduceri interimare!”, mai spune Florin Popescu în comunicat.

Parlamentarul mai spune că este nevoie de organizarea de alegeri în organizaţie, care după ce el a fost demis de conducerea centrală, în vara acestui an, a avut numai conduceri interimare.

”Partidul nu-şi poate permite astfel de comportament, cu doar câteva luni înainte de alegerile parlamentare. PDL Dâmboviţa are nevoie de o conducere legitimă, desemnată prin alegeri corecte, o conducere care să nu potă fi contestată şi care să readucă partidul pe trend ascendent”, a mai spus în comunicat deputatul PDL Florin Popescu.

Preşedinte interimar al PDL Dâmboviţa este deputatul Iulian Vladu.

stiridb.ro vă prezintă integral comunicatul deputatului Florin Popescu.

COMUNICAT DE PRESĂ


Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Conţinut protejat !!