Deputatul PSD Ionuţ Săvoiu, despre meciul pe care îl are cu Adrian Ţuţuianu

Deputatul PSD Ionuţ Săvoiu, despre meciul pe care îl are cu Adrian Ţuţuianu

Deputatul PSD de Dâmboviţa Ionuţ Săvoiu se referă, într-o declaraţie de presă, remisă marţi, la meciul pe care îl are cu preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Reacţia vine după ce administratorul public al Târgoviştei, Gabriel Cioacă, a spus că proiectul Planurilor Integrate de Dezvoltare Urbană din municipiu sunt proaste, lucru pe care l-a discutat şi cu Adrian Ţuţuianu care i-a spus că ar vrea el să anunţe asta public ”pentru că are un meci cu Săvoiu”.

În CV-ul lui Ionuţ Săvoiu se arată că acesta a fost, în perioada 2005-2012, director general al SC Blom România SRL, societate care a realizat proiectul PIDU-rilor din Târgovişte.

Declaraţie de presă deputat PSD de Dâmboviţa Ionuţ Săvoiu (click pentru textul integral)


1 Comentariu

  1. Avatar
    Cristi septembrie 23, 2014

    Chiar nu exista pic de bun simt? Bunul simt care te indeamna sa taci atunci cand sti adevarul. Adevarul proiectelor trecute ” prin filtre”, adevarul adevarat. Noroc ca m-a lamurit domnul Savoiu, altfel ramaneam indoita despre perioada trecuta. Se pare ca domnul Savoiu si-a facut un obicei din a gasi mereu gunoi la altii in ograda. Gunoiul propriu il ascunde sub presul de la usa. Consider ca daca tacea era mult mai bine.

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Conţinut protejat !!