Dumitru Miculescu (PNL Dâmboviţa): Nu ne e frică, Ţuţuianu pică!

miculescu-discurs

”Nu ne e frică, Ţuţuianu pică!”, a spus, vineri, copreşedintele PNL Dâmboviţa, Dumitru Miculescu, la lansarea candidaţilor liberali din judeţ. Evenimentul a avut loc la Casa Sindicatelor din Târgovişte şi a participat copreşedintele PNL Vasile Blaga.

”Dâmboviţa acum e condusă de camarila Ţuţuianu. Au răspândit ce în Dâmboviţa? Minciuna, sărăcia şi şomajul. Prin teamă, prin teroare ei cred că ne vor intimida. Trebuie să ne audă clar acest PSD şi Ţuţuianu (Adrian Ţuţuianu, preşedinte PSD Dâmboviţa, n.r.), că nu ne e frică pentru că Ţuţuianu pică! Şi trebuie să mai ştie un lucru: că nu ne e frică, PSD-ul va pica la 6 iunie!”, le-a transmis Miculescu, membrilor de partid prezenţi la lansarea candidaţilor PNL Dâmboviţa.

La Dâmboviţa, copreşedintele organizaţiei judeţene a PNL -Dumitru Miculescu este primul pe lista de candidaţi a liberalilor pentru Consiliul Judeţean (CJ) Dâmboviţa. Pelista de candidaţi a PNL la CJ Dâmboviţa se regăsesc doi foşti prefecţi ai judeţului, Aurelian Popa şi Jean Popescu, pe locurile doi şi trei. Pe locul şase este fostul deputat Gabriel Plăiaşu. De asemenea pe listă sunt actuali consilieri judeţeni ai PNL.

Candidatul PNL la funcţia de primar al Târgoviştei este Ciprian Prisăcaru, fost viceprimar al municipiului.1 Comentariu

  1. Avatar
    Voicu Nicu mai 08, 2016

    Campania electorala a devenit o campanie a rafuielilor politice si a politelor personale. Nu, nu, Tutuianu nu trebuie sa pice de nicaieri, Tutuianu trebuie schimbat democratic prin vot iar votul trebuie obtinut prin expunere de idei, proiecte, initiative si nu prin acuzatii si atacuri la persoana, prin lozinci si clisee fumate. Deocamdata nu vad ca acest domn si nici un alt candidat, nu vin cu o proiectie a viitorului apropiat, nu vin cu o idee inovatoare, nimeni nu concepe ceva nou care de ce nu, sa uimeasca si sa merite a fi votat. Bun, admitand ca Tutuianu e hot, cu toate ca in media si cercurile politicii de cartier nu a rasuflat nimic in sensul de a fi cercetat, de ce m-as increde in acest personaj care vaneaza functia de dragul functiei, el dezertand de lau unepere, iar alaturi de el si in spatele lui sa afla gasca basista, care au taiat pensiile si salariile?

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Conţinut protejat !!