Gabriel Boriga, consilier al lui Ciprian Prisăcaru la Primăria Târgovişte

Gabriel Boriga, consilier al lui Ciprian Prisăcaru la Primăria Târgovişte

Gabriel Boriga a anunţat, vineri, că este consilier al viceprimarului Ciprian Prisăcaru care are atribuţiile primarului, după ce prefectul judeţului Dâmboviţa a emis ordinul de încetare a mandatului de primar al lui Boriga.

”Începând de azi sunt noul consilier personal al domnului Ciprian Prisăcaru şi o să lucrez alături de el. O să mă găsiţi în acelaşi birou, o să am acelaşi număr de telefon, aceeaşi maşină şi acelaşi şofer. O să ducem mai departe, aşa cum am promis târgoviştenilor, proiectele pe care le-am început. Târgoviştea are nevoie ca la jumătatea anului 2016 să aibă Baza de Agrement încheiată, PIDU-rile încheiate şi centura municipiului încheiată”, a declarat Gabriel Boriga.

Boriga i-a felicitat atât pe Ciprian Prisăcaru, care a obţinut vineri atribuţiile de primar al Târgoviştei, dar şi pe Cristian Stan, care a fost ales, vineri, viceprimar al Târgoviştei.

Totodată şi Gabriel Boriga a fost felicitat, vineri, de către reprezentanţii presei, de prieteni şi cunoscuţi, precum şi de colaboratori pentru ziua sa de naştere.

ippLasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!