Gabriel Grozavu a pierdut funcţia de vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa

Gabriel Grozavu a pierdut funcţia de vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa

Gabriel Grozavu (PNL) a pierdut, vineri, funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa. Pe ordinea de zi a şedinţei de consiliu a existat o hotărâre privind eliberarea din funcţie a lui Gabriel Grozavu.

Înainte de votarea acestei hotărâri, consilierii PNL cu două excepţii (Marin Antonescu şi Neli Ion) şi unii dintre consilierii independenţi au părăsit sala de şedinţă.

Cei 19 consilieri judeţeni rămaşi în sală şi preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, au votat eliberarea din funcţie a lui Grozavu.

Ulterior, în locul lui Gabriel Grozavu a fost ales vicepreşedinte al CJ Dâmboviţa, cu unanimitate de voturi a consilierilor rămaşi la şedinţă, Marin Antonescu.

Celălalt vicepreşedinte ales, tot cu unanimitate a voturilor celor prezenţi în sală, este Adrian Dumitru, independent.

Consiliu Judeţean Dâmboviţa are 34 de membri, iar preşedinte este social democratul Adrian Ţuţuianu. Componenţa actuală a consiliului este: 11 consilieri PSD, 15 PNL, unul de la Partida Romilor Pro Europa şi şapte independenţi.1 Comentariu

  1. Avatar
    Alina decembrie 19, 2014

    Sincer, nici performant nu era in aceea functie. Cum se vorbea prin PNL, ” Grozavu e ca apa sfintita, nu face nici bine nici rau.”
    Urmarim cat de buna va fi noua echipa.

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!