Gabriel Grozavu, PNL Dâmboviţa: Nu mi-am dorit funcţia de preşedinte, dar o să o îndeplinesc

Gabriel Grozavu, PNL Dâmboviţa: Nu mi-am dorit funcţia de preşedinte, dar o să o îndeplinesc

Prim vicepreşedintele PNL Dâmboviţa, Gabriel Grozavu, a fost numit preşedinte interimar al organizaţiei judeţene de partid, acesta declarând, marţi, în conferinţa de presă a PNL Dâmboviţa, că nu şi-a dorit funcţia, dar că nu a vrut ca un vicepreşedinte de la centru să preia conducerea filialei.

Liberalii au anunţat numirea lui Grozavu la aproape două săptămâni de când aceasta a fost stabilită de conducerea centrală.

Întrebat despre asta, Grozavu s-a bâlbâit şi nu a oferit o explicaţie clară.

”Dar partidul a funcţionat în baza acestei decizii din data de 2 mai. E chiar atât de important dacă a fost anunţat în 3 sau în 4?”, a spus vicepreşedintele PNL Virgil Guran, în momentul când jurnaliştii i-au spus că suntem în data de 15 mai, iar el anunţă ce s-a întâmplat pe 2 mai.

”Este o prevedere strict statutară (ca prim vicerpeşedintele filialei să preia interimatul, n.r.). Nu m-am eschivat niciodată atunci când PNL a traversat momente poate mai puţin plăcute”, a spus Grozavu.

Întrebat dacă şi-a dorit funcţia de preşedinte al PNL Dâmboviţa, acesta a spus că nu.

”Nu, dar o să o îndeplinesc, sper eu, măcar în mod onorabil. Minuni nu se pot face peste noapte. Se ajungea la o numire de către Biroul Naţional a unui vicepreşedinte al PNL, cineva de la Bucureşti, era o adevărată tevatură care nu cred că aducea mai multă stabilitate în organizaţie”, a precizat Gabriel Grozavu.

El a mai spus că alegeri în filială vor avea loc în toamnă, în octombrie sau noiembrie, iar el nu va candida.

Fostul lider al filialei Marius Caraveţeanu şi-a dat demisia din funcţie, fără a invoca un motiv clar.

”Apelez la acest demers deoarece detest minciuna, ipocrizia, linguşirea, parventismul. Mai mult, urăsc trădarea, dar mai ales pe trădători”, a scris în demisie Marius Caraveţeanu.

În cadrul conferinţei de presă de marţi, liberalii au anunţat că vicepreşedinţii PNL Răducu Filipescu şi Virgil Guran vor coordona activitatea filialei DâmboviţaLasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!