Gabriel Plăiaşu, PNL Dâmboviţa: Ne propunem să atragem de la PSD cinci primari nemulţumiţi de Ţuţuianu

Gabriel Plăiaşu, PNL Dâmboviţa: Ne propunem să atragem de la PSD cinci primari nemulţumiţi de Ţuţuianu

Secretarul general al PNL Dâmboviţa, Gabriel Plăiaşu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că PNL îşi propune să atragă primari de la PSD, nemulţumiți de Adrian Ţuţuianu.

Declaraţia a fost făcută în contextul în care jurnaliştii au întrebat care este poziţia PNL Dâmboviţa faţă de cei cinci primari PNL care au participat la începutul lunii mai la şedinţa Comitetului Executiv al PSD Dâmboviţa.

”Nu ne propunem să dăm afară pe nimeni, ne propunem să atragem de la PSD cinci primari nemulţumiţi de modul în care domnul Adrian Ţuţuianu înţelege să se poarte cu ei”, a afirmat Plăiaşu.

Întrebat de jurnalişti cum comentează că PSD Dâmboviţa a anunţat că nu are opoziţie în judeţ, preşedintele interimar al PNL Dâmboviţa, Gabriel Grozavu, a replicat ”să nu se culce pe urechea asta”. A fost singurul comentariu făcut de noul lider al PNL Dâmboviţa despre lupta cu adversarii politici, la nivel de judeţ.

”O să simtă Opoziţia cât de curând”, a adăugat vicepreşedintele PNL Virgil Guran, prezent la conferinţa de presă susţinută la sediul PNL Dâmboviţa.1 Comentariu

  1. Avatar
    enache lucian mai 15, 2018

    Sper .. ca cei 5 primari PSD vor fi trimisi la munca de jos, adica sa scoata PNL -ul inaintea PSD -ului in comunele pe care le pastoresc la urmatoarele alegeri. Si aveti grija sa nu se repete figura de la Titu ca sa nu ne facem din nou de ca..ca..o!

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!