Iulian Vladu: Anul 2016 va fi anul PNL în judeţul Dâmboviţa

Iulian Vladu: Anul 2016 va fi anul PNL în judeţul Dâmboviţa

Anul 2016 va fi anul Partidului Naţional Liberal în judeţul Dâmboviţa, susţine copreşedintele PNL Dâmboviţa, deputatul Iulian Vladu.

”Lucrăm pentru a crea o echipă câştigătoare în fiecare localitate, pentru a câştiga alegerile locale, pentru a aduce noi membri în PNL. Împreună cu copreşedintele Ludovic Orban vă asigurăm că 2016 va fi anul Partidului Naţional Liberal în judeţul Dâmboviţa”, i-a asigurat zilele trecute Iulian Vladu pe liderii partidului Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, aflaţi în vizită în judeţ.

PNL Dâmboviţa nu a anunţat care sunt candidaţii la Primăria Târgovişte şi la Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

În presa locală s-au vehiculat numele a cinci candidaţi PNL la Primăria Târgovişte: Ciprian Prisăcaru, Claudiu Dumitrescu, Gabriel Grozavu, Gabriel Plăiaşu şi Ciprian Preduţ.

Liderul PNL Vasile Blaga a anunţat, vineri, la vizita efectuată la Târgovişte, că în cazul în care sunt mai mulţi candidaţi pe funcţie se vor face cercetări sociologice pentru departajare. Tot legat de alegerile locale, Blaga a precizat că primarii în funcţie au prioritate la candidatură.1 Comentariu

  1. Avatar
    enache lucian august 07, 2015

    Interesant ca dupa depunerea candidaturilor membrilor PNL, lista de consilieri judeteni nu este acoperita – 27 din 34
    Sigur mai raman cei 6 candidati de la postul de primar al Targovistei care dupa prima cernere sa se multumeasca cu un loc pe lista de consilieri judeteni cum s-a mai intamplat. Lista celor doritori de un loc in consiliul local Targoviste 51 este mai mult decat dublu numarului de consilieri 21. Acest lucru denota ca liberalii din Targoviste considera ca este important sa fii membru in consiliul local Targoviste si ca nu au incredere in obtinerea unei majoritati in consiliul judetean. De altfel acest luru probabil ca se datoreaza si indicilor scazuti de urbanizare al judetului. este cel mai „rural ” judet din Romania Populatia judetului de 518745 este distribuita astfel 71% rural 29% urban (150043) conform recesamant 2011.

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!