Iulian Vladu (PDL) despre parlamentarii PSD de Dâmboviţa: E grav după doi ani să nu ştii problemele localităţilor

Iulian Vladu (PDL) despre parlamentarii PSD de Dâmboviţa: E grav după doi ani să nu ştii problemele localităţilor

Preşedintele PDL Dâmboviţa, deputatul Iulian Vladu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, despre parlamentarii PSD din judeţ că e grav că, la doi ani de mandat, nu cunosc problemele localităţilor din colegiile pe care le reprezintă.

”Cred că, după doi ani de zile, să nu cunoşti priorităţile fiecărei localităţi, este grav să fii parlamentar să nu le cunoşti. Ele sunt aceleaşi ca şi acum doi ani de zile”, a spus Vladu.

Acesta se referă la anunţul făcut de parlamentarii PSD de Dâmboviţa, care au transmis, printr-un comunicat de presă, că s-au întâlnit la Parlament şi au stabilit să se întâlnească cu fiecare primar din judeţ pentru a afla priorităţile localităţilor.

Comunicat parlamentari PSD Dâmbovița (click pentru textul integral)
Preşedintele PDL Dâmboviţa, Iulian Vladu, spune că ştie priorităţile primarilor şi nu e nevoie să meargă acum în teritoriu pentru a discuta cu fiecare în parte.
”Le cunosc nevoile localităţilor, Nu e nevoie să mă mai întâlnesc cu primarii să le aflu priorităţile. Le-am cerut de fiecare dată în consiliul judeţean. Fiecare primărie şi-a depus dosarul cu investiţiile şi nevoile în consiliul judeţean”, a declarat Vladu.Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Conţinut protejat !!