Kaufland a inaugurat al doilea supermarket în Târgovişte

Kaufland a inaugurat al doilea supermarket în Târgovişte

Cel mai mare lanț de hipermarketuri din România, Kaufland, a deschis, miercuri, celui de-al doilea magazin al său din Târgoviște.

Situat în micro 6, pe Bulevardul Unirii, magazinul este deschis pentru public începând de joi, 27 februarie.

kafland-4

La inaugurare au fost prezenţi primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, prefectul Victor Sanda, şefi de instituţii din judeţ şi oficiali locali.

Pentru 2014, Kaufland are o strategie agresivă de expansiune. Astfel, sunt așteptate deschideri în mai multe oraşe din ţară.

kaufland-2

 1 Comentariu

  1. Avatar
    tero vasile noiembrie 25, 2014

    Domnule Director , doresc sa va retin citeva minute. In anul 2015 voi produce 25500 kg. ciuperci Agaricus Bisporus (Campignion) si Agaricus Blazei cunoscuta sub denumirea ciuperca lui Dumnezeu. Doresc sa colaboram in comercializarea ciupercilor , daca doriti atunci pe mine ma intereseaza cantitatea si ritmicitatea aprovizionarii. Toate aceste date le doresc in scris ca si eu la rindul meu sa fac o planificare corespunzatoare. Adresa mea este: Tg. Mures Str. Aleea Savinesti nr. 5 ap. 6 Cod {ostal 540172 Jud. Mures. Va multumesc pentru minutele acordate si va doresc in continuare o zi agreabila.

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

error: Conţinut protejat !!