Liviu Dragnea a înmânat cheile de la 12 microbuze şcolare unor primari dâmboviţeni

Liviu Dragnea a înmânat cheile de la 12 microbuze şcolare unor primari dâmboviţeni

Vicepremierul Liviu Dragnea a înmânat, vineri, la Târgovişte, cheile de la 12 microbuze şcolare către primari din Dâmboviţa.

Acţiunea a avut loc pe platoul din faţa Prefecturii Dâmboviţa. Localităţile care au beneficiat de aceste microbuze şcolare sunt: Voineşti, Răscăieţi, Vişina, Bărbuleţu, Nucet, Ocniţa, Tătărani, Dragomireşti, Bucşani, Cornăţelu, Buciumeni, Lucieni.

autobuze scolare cj

La sediul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, vicepremierul a participat la semnarea a 31 contracte pe OG 28/2013 vizând Programul naţional de dezvoltare rurală şi a susţinut o conferinţă de presă. Din cele 31 de contracte 11 au fost semnate de Consiliul Judeţean Dâmboviţa pentru drumuri judeţene, iar restul de către primării pentru alimentări cu apă, modernizare infrastructură rutieră.

”Îi rog pe beneficiari, pe primari şi preşedintele consiliului judeţean, şi de asemenea pe domnul prefect să urmăriţi cu atenţie modul cum se derulează lucrările, calitatea lucrărilor şi termenele care trebuie să fie respectate. Vă avertizez că vom trimite controale periodic pentru a verifica modul cum se derulează lucrările. Vorbim de bani publici, trebuie să ne asigurăm că obiectivele pe care le finanţăm vor fi finalizate la termen şi vor oferi servicii de calitate cetăţenilor. Nu facem investiţii de dragul de a face investiţii ci pentru a ridica, în primul rând în zona rurală, nivelul de civilizaţie şi de acces al cetăţenilor la apă curentă, canalizare, drumuri asfaltate, şcoli modernizate”, a declarat vicepremierul Liviu Dragnea.

error: Conţinut protejat !!