Mihail Volintiru vrea să fie preşedinte în Dâmboviţa al partidului creat prin fuziunea PNL-PDL (audio)

Mihail Volintiru vrea să fie preşedinte în Dâmboviţa al partidului creat prin fuziunea PNL-PDL (audio)

Liderul PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru, a anunţat că vrea să candideze la conducerea filialei judeţene a noii formaţiuni politice rezultate în urma fuziunii PNL cu PDL, dacă se va decide această formulă între cele două partide.

Volintiru mai spune că denumirea de ”naţional liberal” ar trebui să se regăsească în titulatura noului partid.

”La Dâmboviţa relaţiile cu PDL au fost întotdeauna civilizate (…). Îmi doresc să fim printre primele filiale care se vor putea afişa la nivel de conducere comună în formula pe care o vor stabili colegii noştri de la centru, respectiv preşedinţii celor două partide”, a afirmat Volintiru.

Despre colaborarea cu PMP Dâmboviţa, Volintiru spune că este deschis unei asemenea variante ”cu absolut toate forţele politice de dreapta, fără nicio problemă şi fără reţinere”.

Mihail Volintiru a precizat că are stabilite întâlniri pentru a stabili variante de colaborare cu conducerile judeţene ale PMP şi Forţa Civică.1 Comentariu

  1. Avatar
    Pasalan mai 30, 2014

    Na!! Comentariul lui Enache…. Se putea? Domnul Volintiru, eu am o singura rugaminte: epurati partidul de nebuni. Enache, zis ” intr-o ureche”, prea le stie pe toate.

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!