Ministrul Dan Şova va inaugura, joi, podul de la Ioneşti

Ministrul Dan Şova va inaugura, joi, podul de la Ioneşti

Ministrul delegat pentru Proiecte de Infrastructură, Dan Şova, va fi prezent, joi, în judeţul Dâmboviţa şi va inaugura podul peste Argeş, de la Ioneşti.

Conform CNADR, construcţia podului a început în 2011 şi a avut termen de execuţie doi ani. Costul lucrării, prevăzut în contractul de execuţie semnat în 2011, este de 23,6 milioane de lei, finanţare asigurată de bugetul de stat. Lungimea podului este de 0,21 kilometri.

Vechiul pod era construit în anul 1911 avea partea carosabilă de 5,00 m şi două trotuare de câte 95 cm fiecare. În anul 1974 podul a fost consolidat şi lărgită partea carosabilă. Din cauza extragerilor masive de balast din râu şi a viiturilor podul a fost afectat. În urma viiturii puternice din luna aprilie 2004 podul a devenit impracticabil şi s-a construit, în amonte, unul provizoriu. Acesta a avut durata de funcţionare estimată la 2,3 ani. Podul provizoriu a mai fost deschis circulaţiei şi după ce perioada de funcţionare a expirat.1 Comentariu

  1. Avatar
    Savu Ion octombrie 10, 2013

    Asta e culmea nesimtirii .. anul trecut USL a taiat fondurile de la podul de la Ionesti prevazute pentru finalizare adica vreo 75 de miliarde si le-au dat anul asta ca sa zica ca le-au facut ei … exact stilul USL .. isi aroga meritele altora .. dar TOATA LUMEA STIE CA ACEST POD S-A REALIZAT NUMAI DATORITA LUI FLORIN POPESCU SI A LUI IULICA VLADU. Podul trebuia finalizat anul trecut .. dar in stilul smechersc al USL au zis sa il inaugureze ei .. ATAT STITI SA MAI FACETI .. sa taiati panglici.. RUSINE!

Lasă un comentariu

Adresa de mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conţinut protejat !!